Het Roosendaals Gemengd Koor heeft de volgende concerten in haar agenda staan:

- Lenteconcert: "Music-All-In" (UITGESTELD TOT 2021)

Het Roosendaals Gemengd Koor brengt tijdens zijn jaarlijks Lenteconcert een keur aan melodieën:

U zult worden getrakteerd op Opera, Operette en Musical, zoals u van ons gewend bent.

Verder zullen ook Michaël Mannes en Nadia Rutkovska weer een spetterend optreden verzorgen.

De Kring te Roosendaal - Grote Zaal - aanvang 15:00 uur - Entree: € 17,50 (incl. consumptie & garderobe)

Kinderen tot 18 jaar Entree € 10,00 (incl. consumptie & garderobe)

- verwacht oktober 2021: 100-jaar Concordia m.m.v. het Roosendaals Gemengd Koor